κετο κρεμα σοκολατα
|

Κετέλλα – Η εύκολη και γρήγορη κρέμα σοκολάτας!

Οι γρήγορες λύσεις στην Κέτο δεν είναι συχνά στο μενού μου! Ιδιαίτερα όταν λέμε για την περίφημη Κετέλλα! Συνήθως όμως το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Το έκανα μάλιστα και μια από τις αρχές του τρόπου της Κέτο Μεσογειακής ζωής! Το αργό μαγείρεμα είναι εξαιρετικά επωφελές για την υγεία και τη μακροζωία. Ωστόσο, υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που δημιουργώ μερικές γρήγορες συνταγές για να λύσω τα χέρια για κάποιους που έχουν πολύ δύσκολα ωράρια!

Ο κόσμος των γρήγορων λύσεων

Μία από τις πιο γρήγορες συνταγές Κέτο που δημιουργούσα ήταν το Κέτο παγωτό! Φυσικά αυτό ήταν μια λύση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών! Αρκετοί το λάτρεψαν και ζήτησαν πιο γρήγορες συνταγές.

Αν είναι γρήγορο, δεν θα είναι ανθυγιεινό

Αν συμφωνήσω να κάνω άλλη μια γρήγορη συνταγή όπως η Κετέλλα, αλλά δεν θα συμφωνήσω να θέσω σε κίνδυνο την υγιεία των Κέτο φίλων! Επιπλέον, ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσω κάτι το οποίο γίνεται με φούρνο μικροκυμάτων. Ξεχάστε λοιπόν το φρικτό ψωμί ή κείκ των 90 δευτερολέπτων και άλλες ανθυγιεινές συνταγές! Το Greek Goes Keto έχει τεράστια ευθύνη όταν βγαίνει μια συνταγή και πρέπει να είναι υγείνή!

Καλύτερη και πιο υγιεινή από τη Nutella!

Έχω δηλώσει ήδη ανοιχτά τη γνώμη μου για την Ferrero, τον γίγαντα που έφερε στον κόσμο την πιο εθιστική, αλλά ανθυγιεινή σοκολάτα. Δεν χρειάζεται να τρώμε σούπερ επεξεργασμένες τροφές και πρόσθετα μέσα σε κάποια σοκολάτα. Εάν αποφασίσετε να κάνετε Κέτο κρέπες, βάφλες ή τηγανίτες, θα μπορείτε να τους απολαύσετε με μια σπιτική Κέτο σοκολάτα που είναι:

  1. Νόστιμο
  2. Υγιεινό
  3. Εύκολο

Κετέλλα – Η εύκολη και γρήγορη κρέμα σοκολάτας!

Recipe by Απόλλων Γ. Καψάλη
Servings

24

servings
Prep time

4

minutes
Cooking timeminutes
Calories

94

kcal

Ingredients

  • 300 γρ. γιαούρτι κατσικίσιο ή μασκαρπόνε

  • 30 γρ. βούτυρο κακάο

  • 3 κουτ. της σούπας κακάο οργανικό

  • 4 κουτ. της σούπας στέβια μπλέντ

  • 1 κουτ. της σούπας εκχύλισμα βανίλλιας

  • 1/3 κουτ. του γλυκού θαλασσινό αλάτι

Directions

  • Τοποθετήστε όλα το συστατικά σε μια βαθιά κατσαρόλα. Ζεσταίνουμε πάνω από τη μέση θερμοκρασία και ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα.
  • Όταν όλα τα συστατικά λιώσουν και ομογενοποιηθούν, αφαιρέστε από τη φωτιά και ρίξτε το μείγμα μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο. Κρατήστε το στο ψυγείο για μερικές ώρες.
  • Αυτή η Κέτο κρέμα σοκολάτας εδν περιέχει συντηρητικά και πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα σε 5-7 ημέρες.

Διαβάστε επίσης