Κέτο ομελέτα
| |

Μια γρήγορη, εύκολη και υγιεινή κέτο συνταγή. Όλοι αγαπάνε μια ομελέτα και ειδικά όταν είναι πλούσια σε όλα τα μακροστοιχεία, μικροστοιχεία και φυσικά είναι 100% κέτο! Ναι στα αυγά που όλοι αγαπάμε χωρίς κανένα φόβο για χοληστερίνη.

Η κέτο ομελέτα είναι έτοιμη σε λιγότερο από 3 λεπτά και το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση και αγνά κέτο υλικά. Οι κέτο συνταγές του Greek Goes Keto είναι εύκολες, γευστικές και πάντα θρεπτικές. Πάντα τα υλικά σας θα πρέπει να τα γνωρίζετε και να ψωνίζετε από επιλεγμένα καταστήματα.

ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΟΜΕΛΕΤΑΣ

Φυσικά, όποιος θέλει μπορεί να προσθέσει τα δικά του αγαπημένα μπαχαρικά, αλλαντικά (χωρίς πρόσθετα) ή ακόμη και λαχανικά. Πάντα όμως κάποιος θα πρέπει να διαβάσει τις ετικέτες των προιόντων. Έτσι, θα εξασφαλίσει ξανά ότι δεν περιέχουν ανθυγιεινά πρόσθετα.

Δυστυχώς, πάρα πολλά προιόντα και ιδιαίτερα τα αλλαντικά περιέχουν ζάχαρη, δεξτρόζη, σιρόπι γλυκόζης, τροποποιημένο άμυλο, ενισχυτές γεύσης και άλλα πολλά. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη και θέλει προσοχή ώστε να επιλέξουμε κάτι ποιοτικό.

ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Ας μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα πρόσθετα είναι συνδεδεμένα με τις σύγχρονες ασθένειες τύπου αυτοάνοσα νοσήματα, διαβήτη και φυσικά παχυσαρκία. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα παιδιά που καταναλώνουν ανεξέλεγκτες ποσότητες ζάχαρης και προσθέτων. Αυτό το φαινόμενο έχει δημιουργήσει μια πολύ αρνητική εικόνα για την παιδική υγεία και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί τι δίνουμε στα παιδιά να καταναλώσουν.

Δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα στην τύχη του, εφόσον θέλουμε να αλλάξουμε τρόπο ζωής θα πρέπει να καταναλώνουμε μόνο ποιοτικές τροφές εμείς και η οικογένεια μας. Η κετογονική διατροφή δεν είναι απλώς μια παροδική δίαιτα, αλλά τρόπος ζωής!

Η ΣΥΝΤΑΓΗ

Η συνταγή είναι απλή, νόστιμη και δίνει κορεσμό για αρκετές ώρες. Ο αρχάριος με την κετογονική δίαιτα θα το πετύχει μαγειρεύοντας απλά σε πρώτη φάση. Ο κορεσμός είναι ο κύριος στόχος πριν περάσουμε στην λιποπροσαρμογή και τον μεταβολισμό λίπους σταδιακά.

Διαβάστε επίσης