κέτο πασχαλινές συνταγές

Το Πάσχα θα μπορούσε να ονομαστεί πολύ εύκολα και ως Κέτο περίοδος. Ο λόγος; Φυσικά η διαθεσιμότητα των τροφών που έχουμε την συγκεκριμένη περίοδο. Κρέας, αυγά, κοκορέτσι, μαγειρίτσα, σαλάτες, τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς; Αποφεύγοντας τους κλασικούς υδατάνθρακες τύπου πατάτα, ψωμί, πίτες, ρύζι και μακαρόνια έχουμε κάνει το Πάσχα μας Κέτο και πολύ επιτυχημένο!

Δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να χάσουμε τα εξαιρετικά αποτελέσματα που είχαμε όλη αυτή την περίοδο με την Κέτο Μεσογειακή διατροφή. Έτσι, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το δωρεάν mini ebook και να συγκεντρώσουμε μερικές από τις αγαπημένες μας κέτο συνταγές ώστε να κάνουμε το Πάσχα μια Κέτο γιορτή!

Επίσης, μπορείτε να κρατήσετε αυτό το ebook για το επόμενο Πάσχα! Είναι ένα ebook Κέτο συνταγών που είναι διαχρονικό! Γιατί η Κέτο διατροφή είναι τρόπος ζωής που χωράει οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου!

YouTube κάντε εγγραφή

Δωρεάν eBook συνταγών

Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα είχαμε μερικές από τις αγαπημένες μας συνταγές σε ένα ακόμη eBook! Φυσικά, το eBook μπορείτε να το κατεβάσετε απολύτως δωρεάν και χωρίς καμία άλλη απαίτηση για εγγραφή ή να καταχωρήσετε κάποια άλλη πληροφορία στον σύνδεσμο παρακάτω: